Ponedeljak - Petak 09:00 - 17:00

Subotom i Nedeljom - ZATVORENO

+381 65 4753 053

pegasystechnologysrbija@gmail.com

Patrijarha Varnave 48, lok 1

11000 Beograd, Vračar

Pratite nas

O nama

Pegasus  >  O nama
aparati za kozmeticare i estetsku hirurgiju

PEGASYS TECHNOLOGY – APARATI NOVE GENERACIJE

Firma PEGASYS, u saradnji sa specijalizovanim firmama za najnoviji tehnički razvoj, proizvodnju, prodaju i servis aparata za kozmetičke salone i klinike za estetsku hirurgiju, vam nudi ne samo gotove proizvode već paket proizvoda i usluga u koje su uključene konsultacije i trening za optimalno izvođenje tretmana primenom najnovijih tehnologija, godinu dana garancije i kompletna postprodajna podrška.

Naša stručnost i iskustvo kao i stalna saradnja sa renomiranim svetskim proizvođačima i korisnicima uređaja  omogućavaju nam da kupcima pruzimo kompletnu podršku u organizovanju jednog savremenog i funkcionalnog kozmetičkog salona. Aparati koje vidite na nasem sajtu, su samo mali deo nase kolekcije aparata. Sve ono sto vas interesuje od aparata, a nema na sajtu, pitajte mi to imamo.

Pegasys Tehnology  kao distributer obezbedjuje: rezervne delove i servis kao i  garanciju od 12 meseci.

Mi smo ovde zbog Vas

Prateći najnovija dostignuća u svetu prodaje i opremanja kozmetičkih studija kao i medicinskih centara u prilici smo da Vam u svakom momentu ponudimo savremene aparate po najboljim cenama i uz garanciju od 12 meseci.

Najveći izbor kozmetičkih aparata

APARATI

Pegasy Technology je uvoznik savremenih medicinskih i kozmetičkih aparata na tržištu.

12 meseci garancije

Garancija

Pegasys Technology svim kupcima daje garanciju na kupljene aparate u trajanju od 12 meseci.

Našim kupcima obezbeđena je obuka

Obuka

Nakon kupovine, kupac dobija kompletnu detaljnu obuku na izabranom aparatu.

"Prezadovoljna sam kako aparat radi a devojke koje dolaze u moj salon kažu da je to ono što je nedostajalo. Uskoro će mi trebati još jedan aparat. Moja preporuka za vas."

- Gordana, Beograd

"Na našoj klinici ima već nekoliko aparata koje mso kupili od Vas i mogu Vam reći da smo prezadovoljni naročito brzom uslugom kada imamo neki problem ili nedoumicu. Sve pohvale za profesionalizam."

- Jasmina, Novi Sad