Ponedeljak - Petak 09:00 - 17:00

Subotom i Nedeljom - ZATVORENO

+381 65 4753 053

pegasystechnologysrbija@gmail.com

Patrijarha Varnave 48, lok 1

11000 Beograd, Vračar

Pratite nas

Aparat za mezoterapiju – Revolucija u podmlađivanju kože

Aparat za mezoterapiju

Aparat za mezoterapiju – Revolucija u podmlađivanju kože

Aparat za mezoterapiju doneo je revoluciju u kozmetologiji. Koristi sa u podmlađivanju kože lica i tela. Baš kao HIFU aparat, spada u savremenu nehiruršku metodu, te ne čudi što je svrstan u 5 najpopularnijih aparata za kozmetičke salone u 2021 godini.

Inovacija poslednje generacije

Aparat za mezoterapiju predstavlja najmoderniji uređaj koji je poslednjih godina doživeo ogromni proboj među brojnim estetskim inovacijama.

Aparat za mezoterapiju

Ipak, preteča današnjeg modela postoji više decenija. Vršeći klinička istraživanja francuski lekar Michel Pistor je 1952. godine razvio mezoterapiju kao tretman. Sa pojavom novog vida lečenja došao je i novi aparat koji je opisan kao “malo, razrađeno i u pravo mesto”. Dve ipo decenije kasnije French Académie Nationale de Médecine zvanično je priznao mezoterapiju, uvrstivši je u posebnu granu.

U početku, aparat za mezoterapiju je korišćen u lečenju bola, sportskih povreda i degenerativnih oboljenja. Ubrzo je otkriven blagotvorni efekat za kožu, pa je u 21. veku zauzeo važno mesto u estetskoj medicini.

Aparat za mezoterapiju uspešno otklanja brojne probleme na koži

Mezoterapija je, pre svega, metoda podmlađivanja kože lica, vrata i dekoltea. Zahvaljujući specijalnoj kombinaciji preparata omogućeno je efikasno uklanjenje bora i zatezanje kože, pa možemo da kažemo da aparat za mezoterapiju pruža jedinstveni neinvazivni face lifting, koji istovremeno donosi dublju hidrataciju i zaštitu.

Osim za bore, primenjuje se i za rešavanje akni i izbeljivanje fleka i staračkih pega, kao i otečnih i tamnih podočnjaka. Veoma lako vas može osloboditi i problematičnih strija i celulita, čineći ten ujednačen.

Kako radi aparat za mezoterapiju?

Mezoterapija naziv je dobila od grčkih reči „mesos” što znači “srednji” i “therapeia”, tj. medicinski tretman. Upravo ove reči na najbolji način objašnjavaju delovanje uređaja. Naime, pomoću njega se vitaminski kokteli unose u središnji deo kože tako da ciljano deluju na problematično mesto.

Aparat za mezoterapiju sadrži sterilne dijamantske glave kojima se vrši skidanje površinskog sloja mrtvih ćelija i nečistoće. Ne samo da se na taj način koža dubinski čisti, već se uklanjaju izvesne nepravilnosti i neželjena pigmentacija. Tako pripremljana koža omogućava bolju infiltraciju i apsorpciju preparata čime se postiže kompleksnija nega i maksimalna efikasnost tretmana.

Aparat za mezoterapiju obezbeđuje indivudialni tretman

Vitaminski kokteli su napravljeni od prirodnih ekstrakata, enzima, minerala, homeopatskih agenasa, vitaminskih kompleksa i amino-kiselina i nose najvišu oznaku kvaliteta, pa je zagarantovana bezbednost tretmana.

Aparat za mezoterapiju

Zavisno od problema koji se treba rešiti i stanja kože, određuje se kombinacija sastojaka. Kokteli sa određenim procentom hijаluronske kiseline daju svežinu i volumen na mestima gde je zbog starenja nestala. Oni sa koncentracijom botoksa koriguju mimične bore, dok kokteli sa tonizirajućim efektom doprinose stvaranju novog kolagena, te koža postaje čvršća i sjajnija.

Aparati za negu kože i podmlađivanje svetski poznatih proizvođača čekaju vas u bogatoj ponudi kompanije Pegasys. Pored kupovine, nudimo vam i rentiranje aparata za kozmetičke salone, kao i konsultacije i treninge za izvođenje tretmana sa njima.